Εύκολη   Μερίδες : 6   12.31-15.00  

Πολύ εύκολο και γρήγορο πιάτο σκέτος πειρασμός που αξίζει να το δοκιμάσετε.

Υλικά

1 κιλό τορτελίνια

250 ml κρέμα γάλακτος

10 φέτες τυρί γκούντα

200 γρ. τυρί ένταμ τριμμένο

100 γρ. τυρί regato τριμμένο

100 γρ. τυρί φέτα σε τρίμματα

Μοσχοκάρυδο

100 γρ. μαργαρίνη

 

Οδηγίες

Βράζουμε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας αλλά στο μισό χρόνο τα βγάζουμε και τα σουρώνουμε. Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ και απλώνουμε ομοιόμορφα τα τορτελίνια. Προσθέτουμε το ένταμ, τη φέτα, το ρεγκάτο, το μοσχοκάρυδο και περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος. Απλώνουμε από πάνω τις φέτες γκούντα, ρίχνουμε λίγο μαργαρίνη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει και να λιώσουν όλα τα τυριά.

empty alt

Σαλάτα με ψητά λαχανικά και παρμεζάνα

Ενα εντυπωσιακό πιάτο που μπορεί να σταθεί και ως σαλάτα και ως ορεκτικό.
empty alt

Μους με σοκολάτα από στέβια

Αντί για ζάχαρη, βάλτε στη μους σοκολάτα στέβια.
empty alt

Χριστουγεννιάτικα μπισκότα gluten free

Πανεύκολα μπισκότα χωρίς γλουτένη που μπορείτε να φτιάξετε τα Χριστούγεννα και όχι μόνο...
empty alt

Αγκινάρες αλά πολίτα

Μια γευστική και υγειινή πρόταση για το καθημερινό τραπέζι.
empty alt

Tagliolini rosa antico

Μεθυστική γεύση σε ένα χρωματιστό πιάτο ζυμαρικών.
empty alt

Πάπια με σάλτσα πορτοκάλι

Πάπια με πορτοκάλι..συνδυασμός που απογειώνει τη γεύση. Τολμήστε το!
empty alt

Ζυμαρικά με την "μαγεία" της μαύρης τρούφας και την πλούσια γεύσης της παρμεζάνας.

Ζυμαρικά με την "μαγεία" της μαύρης τρούφας και την πλούσια γεύσης της παρμεζάνας.
empty alt

Μοσχαράκι με τσίλι και σκόρδο

Πλούσια γεύση και εξαιρετική επιλογή για ψήσιμο στα κάρβουνα.
Back To Top