Μέτρια   Μερίδες : 3   15.01-18.30  

Το pesto με γαρίδες δίνουν ενα πρωτότυπο συνδυασμό που συνοδεύει άψογα το σπαγγέτι σας.

Υλικά

380 γρ. σπαγγέτι

300 γρ. γαρίδες καθαρισμένες

150 γρ. pesto

1 πεπεροντσίνο τριμμένο

1 σκελίδα σκόρδο

φρέσκο βασιλικό

100 γρ. πεκορίνο

50 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο

50 γρ. ελαιόλαδο

Αλάτι

 

Οδηγίες

Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο και το πεπεροντσίνο και τα τσιγαρίζουμε για λίγο. Προσθέτουμε τις γαρίδες, λίγο αλάτι και σοτάρουμε για 5 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά. Σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα μακαρόνια al dente, τα σουρώνουμε, κρατώντας λίγο από το νερό που έχουν βράσει και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τις γαρίδες. Σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά και ρίχνουμε το pesto μαζί με λίγο νερό από αυτό που έχουμε κρατήσει. Προσθέτουμε το φρέσκο βασιλικό και το πεκορίνο. Ανακατεύουμε καλά έως ότου δέσει και σερβίρουμε, γαρνίροντας με τα κουκουνάρια

empty alt

«Sexy» κοτόπουλο

Ποτέ το κοτόπουλο δε σκανδάλιζε τόσο σε γεύση! 
empty alt

Λουκάνικα με μελιτζάνες

Ο πετυχημένος συνδυασμός κρέατος και λαχανικού σε αυτό το πιάτο
empty alt

Γλυκό κάστανο

Γλυκό κάστανο: ένα εξαιρετικό γλυκό του κουταλιού για να τους εκπλήξετε όλους.
empty alt

Πουτίγκα με φράουλες και γιαούρτι

Βάλτε τις φράουλες στο γιαούρτι ή το... αντίστροφο. 
empty alt

Φρέσκα ζυμαρικά με σάλτσα ροζ από τοματίνια και γαρίδες

Τα αγαπημένα ζυμαρικά σε ωραίο γευστικό και χρωματικό συνδυασμό.
empty alt

Σαλάτα με πεπόνι και μοτσαρέλα

Η απόλυτη αρμονία τυριού, αλλαντικού και φρούτου σε μια σαλάτα.
empty alt

Μους με σοκολάτα από στέβια

Αντί για ζάχαρη, βάλτε στη μους σοκολάτα στέβια.
empty alt

Γαλοπούλα με πορτοκάλι

Αν σας αρέσει το άρωμα πορτοκαλιού στα φαγητά σας, ο συνδυασμός του με τη γαλοπούλα θα σας ενθουσιάσει. 
Back To Top