Μέτρια   Μερίδες : 3   15.01-18.30  

Τα εκλεκτά όστρακα μπορούν να απογειώσουν ένα κλασικό σπαγγέτι.

Υλικά:

350 γρ. σπαγγέτι

2 σκελίδες σκόρδο λεπτοκομμένο

2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

1 πεπεροντσίνο

300 γρ. αχινούς

100 γρ. σάλτσα ντομάτας

Αλάτι

Οδηγίες:

Τσιγαρίζουμε το σκόρδο, το μαϊντανό και το πεπεροντσίνο. Ρίχνουμε τη σάλτσα ντομάτα και ελέγχουμε τη γεύση για το αλάτι. Αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά και ύστερα ρίχνουμε του αχινούς. Βράζουμε για άλλα 2 – 3 λεπτά. Σε μία κατσαρόλα, με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε να δέσουν όλα μαζί.

empty alt

Cheesecake με λεμόνι χωρίς γλουτένη

Ένα γλυκό για να αποφύγετε τη γλουτένη.
empty alt

Βοδινό κρέας κατσαρόλας με φασόλια και μπύρα

Τη μπύρα μη την πιείτε, βάλτε τη στο φαγητό για μια γεύση έκπληξη! 
empty alt

Λουκάνικα με μελιτζάνες

Ο πετυχημένος συνδυασμός κρέατος και λαχανικού σε αυτό το πιάτο
empty alt

Πεσκανδρίτσα γκρατινέ με πατάτες

Πεσκανδρίτσα στο φούρνο με πατάτες, νόστιμο και υγιεινό πιάτο που θα λατρέψουν και οι μικροί μας φίλοι!
empty alt

Φιλετάκια από μπακαλιάρο με σπανάκι

Το δυναμωτικό σπανάκι συναντά τον θρεπτικό μπακαλιάρο και δημιουργούν μια γαστριμαργική μαγεία. 
empty alt

Pesto με καρυδόψιχα

Δοκιμάστε ένα ακόμη πιο γευστικό pesto για να απολαύσετε τα μακαρόνια σας. 
empty alt

Πέννες αλα αραμπιάτα

Νόστιμη και εύκολη συνταγή με ταπεινά υλικά αλλά ξεχωριστή γεύση.
empty alt

Αγκινάρες αλά πολίτα

Μια γευστική και υγειινή πρόταση για το καθημερινό τραπέζι.
Back To Top