Μέτρια   Μερίδες : 2   18.31-21.00  

Είστε vegan; Τα σουβλάκια από σεϊτάν θα γίνουν το αγαπημένο σας ορεκτικό!

Υλικά:

100 γρ. σεϊτάν κομμένο κομματάκια 1χ3

1 πράσινη πιπεριά κομμένη μεγάλα τετραγωνάκια

1 κολοκύθι κομμένο σε λωρίδες

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

½ ποτήρι ελαιόλαδο

½ ποτήρι σάλτσα από σόγια

6-7 φύλλα φασκόμηλο

50 γρ. ξύδι από μήλο

Αλάτι

Πιπέρι

4 καλαμάκια για σουβλάκι

Οδηγίες:

Παίρνουμε την πιπεριά και το κολοκύθι και τα μαρινάρουμε με το ξύδι από μήλο, αλάτι και πιπέρι. Σε ένα μπολ βάζουμε το ελαιόλαδο μαζί με τη σόγια, το φασκόμηλο και το σκόρδο και εκεί μέσα μαρινάρουμε το σεϊτάν. Φτιάχνουμε τα σουβλάκια βάζοντας το κολοκύθι τυλιγμένο, ένα κομμάτι σεϊτάν και την πιπεριά. Επαναλαμβάνουμε να γεμίσει το σουβλάκι και τα ψήνουμε ύστερα στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

empty alt

Κρεμ μπρουλέ

Το δημοφιλές γλυκό που πάντα εντυπωσιάζει
empty alt

Ριζότο με κολοκυθάκια και τα λουλούδια τους

Τα πιο γευστιά "λουλούδια" στο πιάτο σας με το πάντα  αγαπημένο ριζότο.
empty alt

Μπουκίτσες από ρεβίθια και κουκουνάρι

Το θρεπτικό ρεβύθι συναντά τα κουκουνάρια, το κεφαλοτύρι και το αυγό.
empty alt

Φιλέτο από μπακαλιάρο με φινόκιο, ελιές και δεντρολίβανο

Γίνεται μπακαλιάρος με... καφέ espresso; Γίνεται και είναι νοστιμότατο.
empty alt

Πιροσκί

Παραδοσιακά ποντιακά πιροσκί, τέλεια στη γεύση, φανταστικά στην εμφάνιση.
empty alt

Σουβλάκια με σολομό και καρπούζι

Όσο απίθανος συνδυασμός, τόσο ταιριαστός και ιδανικός.
empty alt

Ριζότο με φράουλες και γαρίδες

Η γεύση της άνοιξης σε ένα ριζότο γεμάτο χρώμα και άρωμα.
empty alt

Μπιφτέκια λαχανικών

Μπιφτέκια λαχανικών: μια άλλη πρόταση για τα λαχανικά - ο συνδυασμός υλικών που απογειώνει την γεύση τους.
Back To Top