Εύκολη   Μερίδες : 2   21.01-04.59  

Ο καρπός της αμαρτίας ακόμα πιο αμαρτωλός!

Υλικά:

2 μεγάλα μήλα

4 κ.σ. σουσάμι

2 κ.σ. μέλι

Λίγο φρέσκο βούτυρο

Χυμός λεμονιού

Οδηγίες:

Πλύνετε καλά τα μήλα και αφαιρέστε μόνο τους σπόρους με το ειδικό εργαλείο – όχι τη φλούδα. Ανακατέψτε το σουσάμι με το μέλι και ρίξτε λίγες σταγόνες λεμόνι. Γεμίστε τα μήλα. Βάλτε τα σε ένα μικρό βουτυρωμένο πυρέξ και ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 40΄.

empty alt

Γεμιστές ντομάτες με κάστανο ρύζι και λαχανικά

Μια διαφορετική προσέγγιση στα γεμιστά της μαμάς.
empty alt

Λουκάνικα με κρασί και μήλα

Ξεχωριστός συνδυασμός μήλου και λουκάνικου
empty alt

Φοκάτσια

Το ιταλικό ψωμί με θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.
empty alt

Σαλάτα με σπαράγγια και γαρίδες

Μία γρήγορη και ελαφριά σαλάτα για το καλοκαίρι
empty alt

Κενέλ από τυρί quark και σάλτσα από φρούτα

Δε χρειάζεται να επισκεφτείτε το δάσος, υπάρχουν στο ψυγείο σας οπότε αξιοποιήστε τα.
empty alt

Κεφτεδάκια από άσπρο ψάρι

Το ψάρι μεταμορφώνεται σε ένα ακόμη εύγεστο και λαχταριστό έδεσμα.
empty alt

Αρνί στην κατσαρόλα με κουκιά και σκόρδο

Ενας ακόμη τρόπος για να απολαύσετε το αρνάκι συνδυασμένο με κουκιά.
empty alt

Πουτίγκα βερίκοκο

Βυθίστε το κουτάλι σας στην πουτίγκα και ανακαλύψτε τις γεύσεις που κρύβει. 
Back To Top