Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ένα πιάτο με χαμηλά λιπαρά αλλά πλούσια γεύση.

Υλικά:

4 φιλέτα μπακαλιάρο των 150 γρ. περίπου

½ φλιτζάνι φρέσκο κορίανδρο

1 φλιτζάνι κους κους

3 ντομάτες ώριμες κομμένες σε κομμάτια

60 γρ. ελιές χωρίς κουκούτσι

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Παίρνουμε τα μισά φύλλα κορίανδρο και τα ψιλοκόβουμε. Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε τα φιλέτα του μπακαλιάρου, προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο κορίανδρο, αλάτι, πιπέρι, 1 φλιτζάνι νερό και μόλις ξεκινήσει να βράζει, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία, καπακώνουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει για 5 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνουμε μέσα το κους κους, τις ντομάτες και τις ελιές. Κλείνουμε πάλι με το καπάκι και αφήνουμε να βράσει άλλα 5 λεπτά έως ότου μαλακώσει ο μπακαλιάρος. Μόλις είναι έτοιμο προσθέτουμε τα ολόκληρα φύλλα κορίανδρου που είχαμε κρατήσει στην άκρη και σερβίρουμε.

empty alt

Μπακαλιάρος με πράσα

Ο μπακαλιάρος πιο νόστιμος από ποτέ!
empty alt

Ανάμεικτη σαλάτα

Μία ιδιαίτερα θρεπτική σαλάτα.
empty alt

Μπουτάκια κοτόπουλο με σκόρδο και λεμόνι

Αρωματικό εύγεστο πιάτο που πρωταγωνιστεί το κορόπουλο.
empty alt

Βελουτέ με πατάτα, μανιτάρια και φουντούκι

Μία πρωτότυπη και πεντανόστιμη βελουτέ.
empty alt

Ρολάκια από μαρούλι με τυρί Gorgonzola και καρυδόψιχα

Διαφορετικά ντολμαδάκια με φύλλα μαρουλιού.
empty alt

Πάπια με σάλτσα πορτοκάλι

Πάπια με πορτοκάλι..συνδυασμός που απογειώνει τη γεύση. Τολμήστε το!
empty alt

Τηγανητά μήλα

Αυτό το επιδόρπιο βρίσκεται σε πολλές κουζίνες του κόσμου σε πολλές εκδοχές αφού αποτελεί παντα μια λαχταριστή λύση για γλυκό.
empty alt

Τραγανές γαρίδες

Ίσως ο πιο απολαυστικός μεζές για να συνοδεύσετε το κρασί ή τη μπύρα σας.
Back To Top