Από την ίδρυση της «Kafea Εμπορική Τεχνική ΑΕ», το 1988, που τα πρώτα στέκια της Αθήνας ανακάλυπταν τον αυθεντικό Ιταλικό espresso illy, έως σήμερα, έχουν κυλήσει πολλές σταγόνες αρωματικού espresso! Όσοι τότε προέβλεπαν ότι ο νέος καφές είναι ένας πειραματισμός, μία εφήμερη, ξενόφερτη μόδα που θα διαρκέσει […]

Από την ίδρυση της «Kafea Εμπορική Τεχνική ΑΕ», το 1988, που τα πρώτα στέκια της Αθήνας ανακάλυπταν τον αυθεντικό Ιταλικό espresso illy, έως σήμερα, έχουν κυλήσει πολλές σταγόνες αρωματικού espresso!

Όσοι τότε προέβλεπαν ότι ο νέος καφές είναι ένας πειραματισμός, μία εφήμερη, ξενόφερτη μόδα που θα διαρκέσει «όσο κρατάει ένας espresso», δεν δικαιώθηκαν. Αντιθέτως, δικαιώθηκαν η διορατικότητα, η τόλμη, η προσήλωση και η εμμονή των ανθρώπων της Kafea στην ανάπτυξη του ποιοτικότερου καφέ στον κόσμο.

2

Σήμερα, 30 χρόνια μετά, η «Kafea Εμπορική Τεχνική ΑΕ, με την πολύτιμη κληρονομιά, εμπειρία και τεχνογνωσία της πιο πρωτοπόρου εταιρείας στη διάθεση espresso στην Ελλάδα, συγχωνεύεται με την «Attica Terra Food & Drinks AEBE», την από 10ετίας παραγωγό εταιρεία του espresso Dimello στη χώρα μας.

Η νέα εταιρεία που προκύπτει από τη συγχώνευση φέρει την επωνυμία KAFEA TERRA Food & Drinks AEBE και συνεχίζει με συνέπεια και προσήλωση, πάνω στον ίδιο άξονα τεχνογνωσίας, καινοτομίας και ανάπτυξης άριστου espresso.

3

Τόσο οι ανθρώπινοι, όσο και οι φυσικοί, τεχνολογικοί και οικονομικοί πόροι της εταιρείας αφιερώνονται στους τρεις πυλώνες που αποτελούν τη βάση για τη δυναμική πορεία της προς το μέλλον :

  • The Bean… συνεργασίες με σεβασμό στους καφεκαλλιεργητές, που μοχθούν να φθάνει στα χέρια μας ο πιο λατρεμένος σπόρος της φύσης.
  • The Blend… εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογικών υποδομών και ανεξάντλητη έρευνα, με πάθος για διαρκή βελτίωση και εξέλιξη.
  • The Barista… εκπαίδευση για ένα άριστο αποτέλεσμα στο φλιτζάνι που ταξιδεύει τους καταναλωτές στο μαγικό κόσμο του καφέ και φέρνει πάντα χαμόγελο στα χείλη!

4

Η κα. Νιόβη Καλλέργη, Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας της KAFEA TERRA Food & Drinks AEBE, αναφερόμενη στη συγχώνευση σχολίασε τα εξής: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που αυτές οι δύο ηγέτιδες εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους! Η οργάνωσή μας, το δίκτυο εμπορικών συνεργατών και όλοι οι κρίκοι της αλυσίδας μέχρι τον τελικό καταναλωτή δημιουργούν πλέον έναν μεγάλο οργανισμό ο οποίος με γνώμονα την καινοτομία, εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη υψηλών προδιαγραφών, συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία αποτελώντας ένα πρότυπο επιχειρηματικό μοντέλο για τη χώρα μας.»

5

«Οι εγκαταστάσεις στη ΒΙ.ΠE. Παιανίας, συστεγάζουν την πρότυπη βιομηχανική μονάδα παραγωγής του espresso Dimello, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό ελέγχου πράσινου καφέ και το διοικητικό κέντρο της KAFEA TERRA. Η ορθολογική και αποτελεσματική διοικητική λειτουργία σε συνδυασμό με την τεχνολογία αιχμής που διαθέτει η βιομηχανική μας μονάδα αποτελούν τις βασικές προϋποθέσεις για το αναπτυξιακό όραμα της εταιρίας».

Καταλήγοντας, η κα. Νιόβη Καλλέργη υπογραμμίζει: «Με αμέριστο πάθος και αφοσίωση να προσφέρουμε έναν άριστο espresso και προσανατολισμένοι στην επίτευξη μεγαλύτερων στόχων, προχωράμε ακόμα πιο δυνατοί και περήφανοι … όχι μόνο για όσα όμορφα έχουμε καταφέρει, αλλά και για όσα έχουμε ακόμα να πούμε και ακόμα περισσότερο να ζήσουμε !».

logo-kafea-terra-transparent

More info : www.kafeaterra.gr
KAFEA TERRA Food & Drinks ΑΕΒΕ
ΝΑΞΟΥ 12 -14, 190 02 ΠΑΙΑΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ. 213 090 5500
e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

empty alt

Η πιο γλυκιά δουλειά στον κόσμο; Δηλώστε συμμετοχή!

Είναι η ιδανική δουλειά για έναν εθισμένο στη σοκολάτα… Το όνειρο λοιπόν γίνεται πραγματικότητα από την Mondelez International, την εταιρεία πίσω από μερικά διάσημα brands όπως Oreo και Cadbury, η οποία ανακοίνωσε την πρόθεσή της να εντάξει στην ομάδα έναν δοκιμαστή σοκολάτας.
empty alt

Διεθνής διάκριση για νεαρή Ελληνίδα σεφ

Κράτησε στη μνήμη σου αυτό το όνομα, γιατί ίσως να το συναντάς όλο και συχνότερα στο μέλλον: Η νεαρή σεφ Κωνσταντίνα Βούλγαρη Κοντεσοπούλου είναι η νικήτρια του τοπικού διαγωνισμού S.
empty alt

Στο Μπρούκλιν άνοιξε ένα εστιατόριο αφιερωμένο στο αβοκάντο

Με το αβοκάντο να αποτελεί σίγουρα μια από τις πιο φωτογραφημένες λιχουδιές στο Instagram, ήταν μάλλον θέμα χρόνου να ανοίξει και το πρώτο εστιατόριο αφιερωμένο σε αυτό.
empty alt

Στις 6 Ιουνίου πάμε κέντρο για να δοκιμάσουμε κρασιά Χατζημιχάλη

Αν δεν πρόλαβες να πας σε κάποιο Οινοποιείο για να δοκιμάσεις τα αγαπημένα σου κρασιά με τις «Ανοιχτές Πόρτες», την Τρίτη 6 Ιουνίου είναι η επόμενη ευκαιρία σου! Τα κρασιά του Κτήματος Χατζημιχάλη στην Αταλάντη θα πραγματοποιήσουν ένα γευσιγνωστικό δείπνο στο Roof Garden του Monk Wine...
empty alt

Η CRETA FARMS τώρα και στα ράφια της αλυσίδας Δ. ΜΑΣΟΥΤΗΣ

Τη στρατηγικής σημασίας συνεργασία για το μεγαλύτερο παραγωγό χοιρινού κρέατος της χώρας μας ανακοίνωσε η CRETA FARMS.
empty alt

Αυτό είναι το καλύτερο τυρί στον κόσμο

Εμφανίστηκε στην αγορά μόλις πριν από δύο χρόνια, αλλά το Cornish Ken, ένα τυρί της βρετανικής εταιρείας Lynher Dairies Cheese Company, κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε 3.000 άλλα, από 34 χώρες, στον 30ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Τυριού και να κατακτήσει τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.
empty alt

Το ροζ μαρούλι είναι η νέα τάση

Στην εποχή που οι ζωηρόχρωμες τροφές κερδίζουν πόντους προτίμησης απλώς και μόνο για τη φωτογένειά τους, από το μαύρο παγωτό με ενεργό άνθρακα μέχρι τα καταπράσινα σμούθι με σπιρουλίνα, έρχεται το ροζ μαρούλι να προστεθεί στην παλέτα της διατροφής μας.
empty alt

Ηπειρώτικα Αυγά: Παστεριωμένο 100% Ασπράδι Αυγού…με Ονομασία Προέλευσης!

Τα Ηπειρώτικα Αυγά της Πτηνοτροφικής Ιωαννίνων Α.Ε. προσφέρουν στην ελληνική αγορά τη Νο1 πηγή πρωτεΐνης από φρέσκα αυγά με ονομασία προέλευσης! Το παστεριωμένο 100% ασπράδι αυγού κυκλοφορεί στην αγορά από τα Ηπειρώτικα Αυγά σε χαρτοκυτίο Pure Pak για τη διασφάλιση της ασφάλειας του προϊόντος και...
Back To Top