Ένα τεύχος γεμάτο δροσερές συνταγές. Με την αγορά του συνεισφέρεις και εσύ σε έναν καλό σκοπό! Το καλοκαιρινό τεύχος του ΑΒ Food Stories είναι εδώ, στα καταστήματα ΑΒ, με διπλό “απολαυστικό” εξώφυλλο και μας περιμένει να μοιραστούμε τις ιστορίες μας.
Ένα τεύχος γεμάτο δροσερές συνταγές. Με την αγορά του συνεισφέρεις και εσύ σε έναν καλό σκοπό!
Το καλοκαιρινό τεύχος του ΑΒ Food Stories είναι εδώ, στα καταστήματα ΑΒ, με διπλό “απολαυστικό” εξώφυλλο και μας περιμένει να μοιραστούμε τις ιστορίες μας. Τώρα που ξαναβρισκόμαστε με ασφάλεια στη βεράντα ή τον κήπο, τώρα που το καλοκαίρι δημιουργεί τις αφορμές για νέες εμπειρίες, για μικρές ή μεγάλες απολαύσεις που μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους μας στο σπίτι ή και έξω, το ΑΒ Food Stories είναι ένας πολύτιμος φίλος για όλους.
Συντροφιά με το καλοκαιρινό ΑΒ Food Stories, φτιάχνουμε απολαυστικούς μεζέδες, διοργανώνουμε Fish BBQ με πεντανόστιμα και θρεπτικά ψάρια, εντυπωσιάζουμε σαν mixologists με δροσερά cocktails, “κλείνουμε” αποθεωτικά με σπιτικά παρφέ και σεμιφρέντο! Ανακαλύπτουμε γευστικά μυστικά από τη μαγευτική Λήμνο και κάνουμε φιέστα στο σπίτι μας με φημισμένα Μεξικάνικα πιάτα!
Το περιοδικό ΑΒ Food Stories, μπορούμε να το διαβάσουμε και… ανάποδα! Διότι έτσι #allazoumesinithies και ανακαλύπτουμε το healthy section. Δοκιμάζουμε ένα λαχταριστό vegan menu, “ζωντανεύουμε” τα πιάτα και τη διάθεσή μας με εντυπωσιακά πολύχρωμα γεύματα, μαγειρεύουμε για κάθε μέρα εύκολα και οικονομικά με μόνο 4 υλικά, μετατρέπουμε γνωστές καλοκαιρινές συνταγές στην πιο ελαφριά και υγιεινή εκδοχή τους, χωρίς να χάνουμε τίποτα σε γεύση!
Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι με την αγορά του περιοδικού στη συμβολική τιμή των €0,30 συνεισφέρουμε σε έναν καλό σκοπό. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του ΑΒ Food Stories προσφέρονται στην ενίσχυση του Ινστιτούτου Prolepsis και τοπικών φορέων (ιδρύματα, ΜΚΟ, κοινωνικά παντοπωλεία δήμων και σχολεία) τα οποία βοηθούν χιλιάδες συνανθρώπους μας. Ένα μικρό ποσό από τον καθένα μας, που στο σύνολό του κάνει τη διαφορά!
Ανακάλυψε και εσύ το νέο τεύχος του ΑΒ Food Stories στα καταστήματα ΑΒ και “γράψε” τις δικές σου καλοκαιρινές ιστορίες!
“Η μαστίχα Χίου θα αποτελέσει σύντομα μία εναλλακτική επιλογή σε άτομα με αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης, που δεν επιθυμούν ή δεν χρειάζεται να ακολουθήσουν φαρμακευτική αγωγή”.
Ζούμε στη Μεσόγειο, τρεφόμαστε από τα πιο ζηλευτά φρούτα και λαχανικά και σύσσωμη η επιστημονική κοινότητα εκθειάζει τα οφέλη της συγκεκριμένης διατροφής.
Θυμάσαι τον Hot Pie, το ορφανό αγόρι που λατρεύει τη ζαχαροπλαστική και το οποίο ξανασυνάντησε την Arya στο δεύτερο επεισόδιο της 7ης σεζόν; Αυτόν που, όπως της εκμυστηρεύτηκε, το μυστικό για την επιτυχία μιας πίτας είναι «να τσιγαρίσεις το βούτυρο πριν φτιάξεις τη ζύμη»; Ο Ben Hawkey, […]
Μια σάλτσα που έρχεται από το Χαλέπι της Συρίας και η οποία χρησιμοποιείται συχνά στην τουρκική κουζίνα, η λεγόμενη Muhammara, έχει αρχίσει να εξαπλώνεται και στη δυτική γαστρονομία χάρη στην ιδιαίτερη γεύση και την ευελιξία της, καθώς μπορεί να αναλάβει πολλούς ρόλους: να χρησιμοποιηθεί ως...
Η πλειονότητα τον έμαθε ως τον δημιουργό του πιο γλυκού Κύβου του Ρούμπικ! Ο ίδιος είναι ήδη διάσημος για τα αναγεννησιακά χρώματα που χρησιμοποιεί ζωγραφίζοντας κυριολεκτικά στην κουζίνα του.
Πλούσια σε σιναρόσπορο και κουρκουμά, και χωρίς συντηρητικά, η Μουστάρδα «Απαλή», που εγκαινιάζει την καινούργια σειρά προϊόντων μουστάρδας της Οξοποιίας Ζαφειρόπουλος, ταιριάζει τέλεια με τις μεσογειακές γεύσεις.
Το συνολικό κόστος της δωρεάς ανέρχεται σε 494.000 ευρώ και καλύπτει κρίσιμες ανάγκες σε εξοπλισμό για Μονάδες Εντατικής Θεραπείας Η δωρεά περιλαμβάνει εξοπλισμό που αξιοποιεί AI τεχνολογίες, καθώς και ένα πρότυπο σύστημα διαχείρισης δεδομένων, το οποίο θα είναι ένα από τα πρώτα που θα...
Tα εστιατόρια και άλλοι χώροι εστίασης και πώλησης αναψυκτικών στη Γαλλία απαγορεύεται εφεξής να διαθέτουν απεριόριστο αριθμό αναψυκτικών που περιέχουν ζάχαρη, με την αγορά ενός μόνο τέτοιου προϊόντος, σε μία προσπάθεια καταπολέμησης της παχυσαρκίας,...
Η Michelin, με μεγάλη χαρά, παρουσίασε στη Βιέννη τον Οδηγό MICHELIN Main Cities of Europe 2019. Στη φετινή έκδοση του Οδηγού, συμπεριλαμβάνονται για πρώτη φορά η Ισλανδία και η Κροατία.