Ένα τεύχος γεμάτο δροσερές συνταγές. Με την αγορά του συνεισφέρεις και εσύ σε έναν καλό σκοπό! Το καλοκαιρινό τεύχος του ΑΒ Food Stories είναι εδώ, στα καταστήματα ΑΒ, με διπλό “απολαυστικό” εξώφυλλο και μας περιμένει να μοιραστούμε τις ιστορίες μας.

Ένα τεύχος γεμάτο δροσερές συνταγές. Με την αγορά του συνεισφέρεις και εσύ σε έναν καλό σκοπό!

Το καλοκαιρινό τεύχος του ΑΒ Food Stories είναι εδώ, στα καταστήματα ΑΒ, με διπλό “απολαυστικό” εξώφυλλο και μας περιμένει να μοιραστούμε τις ιστορίες μας. Τώρα που ξαναβρισκόμαστε με ασφάλεια στη βεράντα ή τον κήπο, τώρα που το καλοκαίρι δημιουργεί τις αφορμές για νέες εμπειρίες, για μικρές ή μεγάλες απολαύσεις που μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους μας στο σπίτι ή και έξω, το ΑΒ Food Stories είναι ένας πολύτιμος φίλος για όλους.

Συντροφιά με το καλοκαιρινό ΑΒ Food Stories, φτιάχνουμε απολαυστικούς μεζέδες, διοργανώνουμε Fish BBQ με πεντανόστιμα και θρεπτικά ψάρια, εντυπωσιάζουμε σαν mixologists με δροσερά cocktails, “κλείνουμε” αποθεωτικά με σπιτικά παρφέ και σεμιφρέντο! Ανακαλύπτουμε γευστικά μυστικά από τη μαγευτική Λήμνο και κάνουμε φιέστα στο σπίτι μας με φημισμένα Μεξικάνικα πιάτα!

Το περιοδικό ΑΒ Food Stories, μπορούμε να το διαβάσουμε και… ανάποδα! Διότι έτσι #allazoumesinithies και ανακαλύπτουμε το healthy section. Δοκιμάζουμε ένα λαχταριστό vegan menu, “ζωντανεύουμε” τα πιάτα και τη διάθεσή μας με εντυπωσιακά πολύχρωμα γεύματα, μαγειρεύουμε για κάθε μέρα εύκολα και οικονομικά με μόνο 4 υλικά, μετατρέπουμε γνωστές καλοκαιρινές συνταγές στην πιο ελαφριά και υγιεινή εκδοχή τους, χωρίς να χάνουμε τίποτα σε γεύση!

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι με την αγορά του περιοδικού στη συμβολική τιμή των €0,30 συνεισφέρουμε σε έναν καλό σκοπό. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του ΑΒ Food Stories προσφέρονται στην ενίσχυση του Ινστιτούτου Prolepsis και τοπικών φορέων (ιδρύματα, ΜΚΟ, κοινωνικά παντοπωλεία δήμων και σχολεία) τα οποία βοηθούν χιλιάδες συνανθρώπους μας. Ένα μικρό ποσό από τον καθένα μας, που στο σύνολό του κάνει τη διαφορά!

Ανακάλυψε και εσύ το νέο τεύχος του ΑΒ Food Stories στα καταστήματα ΑΒ και “γράψε” τις δικές σου καλοκαιρινές ιστορίες!

empty alt

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει!

Το 1ο Athens Street Food Festival που πραγματοποιήθηκε πριν από ένα χρόνο είχε γίνει talk of the town, με πάνω από 40.000 επισκέπτες κάθε ηλικίας και κέρδισε επάξια μια θέση στα βασικά φεστιβάλ της πόλης μας, δημιουργώντας παράλληλα ένα ολόκληρο ρεύμα υπέρ του street food! Φέτος, το […]
empty alt

«Βιολογική γεωργία και ασφάλεια τροφίμων… απ’ το χωράφι στο ράφι»

Τι είναι τα βιολογικά προϊόντα; Πώς παράγονται; Είναι ασφαλή; Στις διαλέξεις που γίνονται στο ΚΙΠΣΝ μαθαίνουμε τις αρχές της βιολογικής γεωργίας, ενημερωνόμαστε για τους κανόνες παραγωγής των προϊόντων της, τους ελέγχους που γίνονται και πώς να ξεχωρίζουμε τα βιολογικά προϊόντα στο ράφι.
empty alt

Spaghetti donuts: Τα νέα αγαπημένα των food bloggers

Λίγο τα social media, λίγο η κρίση, οι εστιάτορες ανά τον κόσμο στίβουν το κεφάλι τους για να βρουν πρωτότυπες ιδέες και να προσελκύσουν πελατεία.
empty alt

Η νέα hot vlogger μαγειρικής στο YouTube είναι 106 ετών

Αν πιστεύεις ότι είσαι υπερβολικά μεγάλος σε ηλικία για να φτιάξεις ένα vlog, δεν έχεις γνωρίσει ακόμα τη Mastanamma.
empty alt

«Χρώματα και Αρώματα» στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Τι υπέροχο να ανακαλύπτει κανείς τον μοναδικό κόσμο των μπαχαρικών μέσα από ένα ταξίδι σε πολιτισμούς και κουλτούρες! Στο εργαστήρι «Χρώματα και Αρώματα» που διοργανώνει το Ίδρυμα Θεοχαράκη, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν, να δημιουργήσουν και να «ταξιδέψουν»! Μια συνάντηση πολιτισμών...
empty alt

Διεθνής διάκριση για νεαρή Ελληνίδα σεφ

Κράτησε στη μνήμη σου αυτό το όνομα, γιατί ίσως να το συναντάς όλο και συχνότερα στο μέλλον: Η νεαρή σεφ Κωνσταντίνα Βούλγαρη Κοντεσοπούλου είναι η νικήτρια του τοπικού διαγωνισμού S.
empty alt

H Barilla «έτρεξε» σε Τήνο και Λευκάδα!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες δρόμου στην Τήνο και στη Λευκάδα. Η Barilla για πρώτη χρονιά έδωσε το παρών δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξη της στους αθλητές, τις οικογένειες και τους επισκέπτες και προσφέροντάς τους υγιεινά και νόστιμα γεύματα που αναδεικνύουν τα τοπικά προϊόντα...
empty alt

Καφές από μανιτάρια: η νέα τρέλα

Μια νέα τάση έχει αρχίσει να κατακτά την Ευρώπη. Ένα χαρμάνι καφέ που περιέχει «προσαρμογόνα» ή, όπως είναι ευρύτερα γνωστά, μανιτάρια.
Back To Top