Η MISKO, που εδώ και 92 χρόνια αποτελεί την αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών και συντροφεύει γευστικά τους Έλληνες καταναλωτές σε όλες τους τις στιγμές, αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της προς την κοινωνία στηρίζοντας το έργο των Παιδικών Χωριών SOS.

Η MISKO, που εδώ και 92 χρόνια αποτελεί την αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών και συντροφεύει γευστικά τους Έλληνες καταναλωτές σε όλες τους τις στιγμές, αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της προς την κοινωνία στηρίζοντας το έργο των Παιδικών Χωριών SOS.

Πιο συγκεκριμένα η MISKO στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας με τα Παιδικά Χωριά SOS, ενίσχυσε οικονομικά τη φιλανθρωπική οργάνωση ώστε να εξοπλίσει το νέο Κέντρο Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Μάρτιο του 2019, στην Αθήνα, και εγκαινιάστηκε την Τρίτη 16 Απριλίου.

Το Κέντρο Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης έχει ως στόχο να καλύψει, μέσα σε ασφαλές και παιδαγωγικά κατάλληλο περιβάλλον, τις μαθησιακές ανάγκες παιδιών Δημοτικού και Γυμνασίου, καλλιεργώντας παράλληλα τις δεξιότητές τους με δράσεις δημιουργικής απασχόλησης, προσαρμοσμένες στα δεδομένα κάθε ηλικιακής ομάδας. Ταυτόχρονα, δίνει τη δυνατότητα στους γονείς να εξασφαλίσουν ωφέλιμο χρόνο και υποστήριξη στην εκπλήρωση του γονεϊκού τους ρόλου αλλά και στην επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Η δωρεά αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της καμπάνιας MISKO4GOOD, που έτρεξε την περίοδο των Χριστουγέννων, κατά την οποία η MISKO εκτός της οικονομικής ενίσχυσης, προσέφερε προϊόντα που κάλυψαν πάνω από 12.000 πιάτα ζυμαρικών στα Παιδικά Χωριά SOS, αριθμός που επιτεύχθηκε μετά από αναρτήσεις καταναλωτών με το hashtag #Misko4Good καθώς η MISKO για κάθε φωτογραφία πιάτου που ανέβηκε, προσέφερε 4 πιάτα ακόμα!

Η MISKO, παρούσα στο καθημερινό τραπέζι των καταναλωτών αλλά και όσων έχουν ουσιαστική ανάγκη!

Δελτίο τύπου.

empty alt

Η εφαρμογή που φέρνει πιο κοντά το κρασί με το τυρί!

Για εκείνους που συχνά έρχονται αντιμέτωποι με το αιώνιο δίλημμα, ποιο κρασί να επιλέξω για κάθε τυρί, η λύση είναι απλή: app ή ελληνικά εφαρμογή.
empty alt

Βγήκε το… λάδι των Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζολί

Χωρίσουν αλλά όχι τα… Château που έχουν από κοινού! Οι Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί, μπορεί να επέλεξαν χωριστούς δρόμους, αλλά το Château Miraval στη νότια Γαλλία, δεν πωλείται και μάλιστα έβγαλε και την πρώτη του συγκομιδή ελαιόλαδου.
empty alt

Πώς μια γιαγιά μαγείρισσα από τη Χίο έγινε viral σε όλο τον κόσμο

Όσα γκουρμέ πιάτα κι αν δοκιμάσεις, πάντα θα επιζητάς το ζεστό, καλομαγειρεμένο φαγητάκι της γιαγιάς σου. Αυτό που έχεις συνδέσει με τις παιδικές σου αναμνήσεις, τα ροζιασμένα της χέρια και την ανιδιοτελή της αγάπη.
empty alt

Δείτε τι έφαγε παρουσιαστής του CNN και προκάλεσε σοκ!

Παρουσιαστής του CNN αντιμετωπίζει έντονη κριτική μετά την απόφασή του να φάει μέρος από ανθρώπινο εγκέφαλο, στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ, για μία ινδουιστική σέκτα, της οποίας τα μέλη κανιβαλίζουν.
empty alt

Ήρθε το πρώτο Gin & Tonic σε tea bags!

Αναρωτιέσαι, νωρίς το απόγευμα, αν θα παραγγείλεις τσάι ή ποτό; Θα ήθελες να μετατρέψεις τις πιο δύσκολες ώρες στο γραφείο σε happy hours, προσθέτοντας μία τζούρα αλκοόλ στο τσάι σου χωρίς να το πάρει χαμπάρι το αφεντικό; Μόλις ήρθε η λύση σε όλα τα προβλήματά σου.
empty alt

“Chef’s Table by Volvo” σε συνεργασία με τον Έκτορα Μποτρίνι

Η Volvo Car Hellas και ο Έκτορας Μποτρίνι γράφουν ένα νέο σημαντικό κεφάλαιο στη συνεργασία τους. Η σουηδική μάρκα και ο βραβευμένος Σεφ παρουσιάζουν το “Chef’s Table by Volvo”.
empty alt

Η νέα διατροφική τάση που σαρώνει στη Δύση βρίσκεται ήδη στο ντουλάπι σου

Το φιστικοβούτυρο έχει βρει προσφάτως έναν αντίπαλο στην αμερικανική διατροφή, από την οποία ξεκινούν πολλές νέες τάσεις για να κατακτήσουν το δυτικό κόσμο.
empty alt

Αν συνηθίζεις να τρως σοκολάτα για πρωινό, φάε τις νέες σοκολάτες με γεύση πρωινού

Όλοι ξέρουμε ότι η καλύτερη ώρα για να απολαύσεις μια σοκολάτα είναι νωρίς το πρωί, γιατί τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες να την «κάψεις» μέσα στην ημέρα.
Back To Top